Welkom op Uitvaart Heerhugowaard

Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Begraven worden in de natuur voor altijd

Natuurbegraafplaats Geestmerloo is de eerste en enige natuurbegraafplaats in Noord-Holland. Tussen Koedijk en recreatiegebied Geestmerambacht wordt aan de Nauertogt nieuwe natuur gemaakt.

Hier kunt u zelf een graf uitzoeken op een plek die bij u past. Wilt u in het bos met uitzicht op de duinen? Of aan het water op een van onze eilanden? Er is ruime keuze op Geestmerloo.

Met het reserveren van een plekje ontzorgt u uw nabestaanden en investeert u in de natuur. U betaalt eenmalig voor het grafrecht. Uw nabestaanden ontvangen later geen factuur voor verlening van het graf. Bij ons is het grafrecht voor altijd. Er zijn geen zorgen voor de onderhoud van het graf. Dat doen wij en de natuur. Als grafmarkering is een boomschijf mogelijk. Deze houten schijf wordt met de hand gegraveerd met een tekst naar keuze.

Begraven gebeurt op Geestmerloo in natuurlijke materialen. Zowel de kist, mand, baar of rouwdoek als de kleding waarin u wordt begraven moeten van afbreekbare materialen zijn. Zo draagt u bij aan natuurbehoud. Natuurbegraven is een duurzame manier van begraven.

Geestmerloo is een laatste rustplaats voor iedereen, ongeacht geloof of afkomst.

Afscheid nemen kan bij ons op uw eigen manier. Wij werken samen met elke uitvaartondernemer. Wij helpen graag mee om de ceremonie, begraving en condoleance zo persoonlijk mogelijk te maken. Onze sfeervolle ceremonieruimte met uitzicht over de natuurbegraafplaats biedt een warme plek om de overledene te gedenken. Beeld, geluid, catering, er is veel mogelijk.

Geestmerloo is een fijne plek. U heeft nauwelijks het idee dat het een begraafplaats is. Het is een prachtig openbaar natuurgebied waar het fijn wandelen is. U ziet alleen een bergje aarde dat overgenomen wordt door de natuur, soms met een boomschijf erop. U hoeft hier alleen maar te genieten van die natuur en u te concentreren op uw verdriet en of mooie herinneringen. U hoeft zich geen zorgen te maken of het graf er wel netjes bijligt. De natuur ís al mooi.

Wij zijn onderdeel van recreatiegebied Geestmerambacht. Bij ons kunt u in elk seizoen een mooie wandeling maken rondom het meer. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de natuurspeeltuin.

Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Elke eerste en derde zondag van de maand organiseren wij om 11.00 uur een groepsrondleiding. Een persoonlijke rondleiding of een vrijblijvend informatiegesprek is ook mogelijk. Gedurende het hele jaar organiseren wij open dagen, lezingen, wandelingen en andere activiteiten. Deze zijn te vinden in de agenda op onze website.


Contact

Bezoekadres  :  Nauertogt 21A
1831GD  Koedijk
Postadres  :  Nauertogt 21A
1831GD  Koedijk
E-mail  :  info@geestmerloo.nl
Web  :  www.geestmerloo.nl
Telefoon  :  072-3030220

Video Natuurbegraafplaats Geestmerloo


Foto's:

Overlijden in regio Heerhugowaard melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206